TENSU PRIVATE TASTINGS

GA OP ONTDEKKING

Kies je tasting.

Whisky. Rum. Gin.

Kies de tasting die het best bij je past. Zowel privé als publiek kan je whisky, gin-tonic en rum proeven onder professionele begeleiding.

WHISKY TASTING

Whisky – er is veel van, en hoe navigeer je door al de keuzes? Proeven is de sleutel tot dit heerlijke raadsel, en tijdens deze tasting leer je de basistechnieken om goede whisky te doorgronden.

 

Kies je whisky tasting formule.


Of je nu een beginner of een ervaren whisky enthusiast bent, je vindt altijd jouw ideale whisky tasting bij Tensu. Van bekende Schotse single malts tot zeldzame en exclusieve bottelingen, Tensu verzorgt een whisky tasting op maat.

RUM TASTING.

Rum, een unieke spirit met een interessant verhaal. Tensu gidst je door de indrukwekkende wereld van Premium Label Rum. Samen ontdekken we het unieke karakter van verschillende rum-soorten. Heb je bijvoorbeeld al gehoord van high-esters en congeners?

 

Kies je rum tasting formule.


Tensu verzorgt een proeverij waarbij de smaken en aroma’s op een verfijnde manier op elkaar zijn afgestemd. Geniet van een voor velen nog ongekende smaakervaring.

GIN of GIN-TONIC TASTING

Ontdek samen met Tensu de “Gin & Tonic experience”. Sinds de geboorte van gin in 1720 zijn er heel wat verschillende stijlen en types ontstaan. Iedere tasting staat garant voor het gebruik van Super Premium Label Gin.

 

Kies je gin tasting formule.


Een gin tasting omvat een korte uitleg over de herkomst, de productiemethoden en de perfect serves van gin. Het gebruik van ijs, tonic en botanicals wordt nader toegelicht. Tussentijds wordt er gedegusteerd en overlopen we de verschillende smaakprofielen van gin & tonic. Als ultieme test stel je zelf je eigen gin & tonic samen.