TENSU BARCATERING

LAAT U VERWENNEN

Kies uw barcatering.

Apérobar Cocktail & Mocktail Bar. Spirits Bar

Stijlvolle barcatering op uw bedrijfsevent, nieuwjaarsreceptie, huwelijksfeest, verjaardag, babyborrel, tuinparty, soirée, … het kan allemaal.

APÉROBAR

Gin is een subtiele en verfrissende spirit. Bereid volgens de regels van de kunst – ook wel een ‘perfect serve’ genoemd – kan u genieten van een heuse smaaksensatie.

 

APÉRO BAR FORMULES

De “Gin & Tonic”: van oudsher een populair drankje dat ondertussen geen grenzen meer kent. Neem plaats aan de Tensu bar en verwen jezelf met de nieuwste gins en verfijnste tonics. Tensu verzorgt een verfijnd aperitief met aangepaste botanicals, ongekende anekdotes en de nodige flair.

COCKTAIL BAR

Met een aanbod overheerlijke cocktails & mocktails wordt uw evenement écht memorabel. Wij zorgen voor service en kwaliteit en werken enkel met Super Premium Labels en verse ingrediënten. Zowel op verjaardagen, trouw- en familiefeesten, bedrijfsevents als tijdens een tuinparty of soirée.

 

COCKTAIL BAR FORMULES

Verwen jezelf met overheerlijke cocktails en geef je feest een extra dimensie. Tensu verzorgt een verrassende cocktail-ervaring met zowel trendy als old fashioned cocktails. 

SPIRITS BAR

Onze bartender verrast je met de beste selectie aan single malt, single grain, single cask whisky, rum en de betere cognacs.
Gevestigde waarden en innovatieve nieuwkomers: we hebben ze allemaal op voorraad.

 

SPIRITS BAR FORMULES

Ontdek samen met Tensu de wondere wereld van Spirits.
Van schotse single malt whisky tot zeldzame gelimiteerde Caribbean Rums.