TENSU BARCATERING

LAAT U VERWENNEN

Kies uw barcatering.

Gin-Tonic Bar. Cocktail & Mocktail Bar. Whisky Bar.

Stijlvolle barcatering op uw bedrijfsevent, nieuwjaarsreceptie, huwelijksfeest, verjaardag, babyborrel, tuinparty, soirée, … het kan allemaal.

GIN & TONIC BAR

Gin is een subtiele en verfrissende spirit. Bereid volgens de regels van de kunst – ook wel een ‘perfect serve’ genoemd – kan u genieten van een heuse smaaksensatie.

 

GIN-TONIC BAR FORMULES

De “Gin & Tonic”: van oudsher een populair drankje dat ondertussen geen grenzen meer kent. Neem plaats aan de Tensu bar en verwen jezelf met de nieuwste gins en verfijnste tonics. Tensu verzorgt een verfijnd aperitief met aangepaste botanicals, ongekende anekdotes en de nodige flair.

COCKTAIL BAR

Met een aanbod overheerlijke cocktails & mocktails wordt uw evenement écht memorabel. Wij zorgen voor service en kwaliteit en werken enkel met Super Premium Labels en verse ingrediënten. Zowel op verjaardagen, trouw- en familiefeesten, bedrijfsevents als tijdens een tuinparty of soirée.

 

COCKTAIL BAR FORMULES

Verwen jezelf met overheerlijke cocktails en geef je feest een extra dimensie. Tensu verzorgt een verrassende cocktail-ervaring met zowel trendy als old fashioned cocktails. Een alcoholvrij alternatief kan voorzien worden!

WHISKY BAR

Onze bartender verrast je met de beste selectie aan single malt, single grain en single cask whisky. Gevestigde waarden en innovatieve nieuwkomers: we hebben ze allemaal op voorraad.

 

WHISKY BAR FORMULES

Ontdek samen met Tensu de wondere wereld van whisky. Van bekende Schotse single malts tot zeldzame en exclusieve bottelingen. Tensu serveert een whisky bar die afgestemd is op jouw wensen!

Instagram @tensu

Ervaar de spirits.

Instagram has returned invalid data.